top of page
This is a beautiful beach close to Riga.

Photos by Andrea Mochnács

Őszinte és vagány esküvői, lifestyle és hangulatfotós.

This is me being happy in a coffee place in Vienna.

Sziasztok!

Andi vagyok, a cēhā megalapítója. Honnan is jön ez a név? Ez a becenevem. A középiskolában ragadt rám, a legtöbben így ismernek, így szólítanak és úgy érzem, hogy mi sem fejezhetne ki engem és a márkámat jobban, mint ez a név.

A történetem

A fotózás nálam családi örökség. A nagyapám volt az, aki hobbiként fotózott és az Ő képeit nézegettem gyerekkoromban rengetegszer. Akkor még nem is sejtettük, hogy hova fog vezetni ez és milyen hatással lesz rám.

Az első gépem egy Nikon Coolpix digitális fényképezőgép volt, amivel aztán elkezdtem kreatívkodni és éreztem, hogy folytatnám és emelném ezt a szuper dolgot új szintre. Maradtam a Nikonnál és aztán hű társam volt egy Nikon D40x, majd egy D300.

Nagyon szerettem mindig is embereket fotózni, megpróbálni elkapni azt énjüket, amik ők igazán, ami igazán kifejezi őket. Mindig is kerestem azokat a pillanatokat, amikben benne van egy lopott pillantás, egy mosoly, egy tekintet, egy nevetés, ami adja az igazát és egy képnek és egy személynek. 

Sokat kísérleteztem, de úgy alakult, hogy kicsit félretettem egy ideig a fényképezőt és picit más utakra eveztem.

Aztán a COVID idején újra kezembe vettem a masinát, közben elvégeztem egy cukrász képzést is és valahogy adta, hogy ezt a kettőt összekötöm. Amit megsütöttem, le is fényképeztem. Aztán nem volt megállás, a sütiket újra leváltották az emberek és mondanom sem kell mennyire imádom. 

Ezidő alatt én Svédországban éltem, ahol rengeteg inspirációra leltem, talán innen is ered a kicsit hidegebb képi világ. Minden évszakban imádok fotózni, de úgy érzem, hogy a hűvösebb évszak picit közelebb áll hozzám. 

És persze az évek után végül újra visszaköltöztünk Magyaroszágra, Budapestre. Imádom ezt a várost, mindig is szerettem róni az utcákat, felfedezni a pontjait, kávézni a csodás kávézóiban és belefeledkezni az életbe.

Igyekszem egy fotózást minél könnyedebbé és őszintébbé tenni. Én tényleg azt akarom látni, aki illetve akik vagytok és közben mókát és játékosságot vinni az alkalmakban.

 

Ha szeretnél egy vagány párfotózást a városban, természetben vagy akár az otthonodba, vagy csak meg akarod mutatni a valós önmagad, akkor keress bátran.

 

De ha még keresed az esküvői fotósodat, legyen az kicsi vagy nagy esküvő, bohém vagy fesztivál tematikájú, eldugott vagy városi, nézd meg a fotóimat és beszélgessünk egy jót arról, hogy mit szeretnél, aztán valósítsuk meg. 

It is me, Andrea, being happy in Vienna.
bottom of page