top of page
  • Szerző képeandreamochnacsphot

Mesi, Zsolti, Kata és Csongi I Family I Családi

Frissítve: 2023. júl. 30.

(HUN)


Eddig nem fotóztam sok családot, de mindenképp ki szerettem volna próbálni, úgyhogy október utolsó napján bele csaptunk a lecsóba és egyből egy ikres családdal kezdtem, ahol Mesi és Zsolti cirkáló hadműveletét próbáltam lekövetni és közben megörökíteni néhány pillanatot a kis családi egységükről.


Az egyik szőke, a másik barna, az egyik jobbra, a másik balra. :D nagyjából így tudnám összefoglalni a fotózásunkat. Nem egy kép született, ahol lényegében olyan, mintha egy háromtagú családot fotóztam volna, mert egyikőjük mindig máshol volt és máshol fedezte fel a világot. De így van ez rendjén. Nagyon cukik voltak és hát íme a képek!


(ENG)


I haven't photographed many families so far, but I definitely wanted to try it, so on the last day of October we hit the road and I started right away with a twin family, where I tried to follow the cruising operation of Mesi and Zsolti and capture a few moments of their small family unit.


One is blonde, the other brunette, one to the right, the other to the left. :D That's pretty much how I could summarize our photo shoot. Sometimes I felt as if I photographed a family of three, because one of them was always somewhere else and discovered the world somewhere else. But that's okay. They were very cute and here are the pictures!




bottom of page