top of page
  • Szerző képeandreamochnacsphot

Helga I Portrait I Portréfotózás

Frissítve: 2023. júl. 3.

ENG

With Helga I had a small interview in February because she is helping in a blog about Sweden and Swedish culture, so we talk a little about my life in Sweden.

She is crazy in love with Sweden. I think her soul is Swedish. Then she reached me out to take some photos about her.


That was our drive when we had our photoshoot with her. As Midsommar is in the corner we thought that it would be nice to have a session that is inspired by this colorful event.

We went out to nature and in the sunset I captured some moments of her with a beautiful floral wreath and in her summer dress.


Originally our session should have been the day before but the weather was a bit tricky. Even on the other day we were not sure that we don’t get wet. But after rain the sun came out and did the job.


I can split our session into two. At the very beginning we met in a cafe/bakery where we had a nice fika then we headed out to nature and had the Midsommar theme photoshoot.


Helga is so energetic and has such a positive personality that it was a pleasure being with and around her.HUN

Helgával még Februárban volt egy interjúm, mivel egy blogba segít be, ami Svédországról és a svéd kultúráról szól. Odavan Svédországért, talán elmondhatom, hogy a lelke picit svéd. Ezután keresett meg, hogy csináljunk néhány svéd hangulatú képet.


Ez volt a mozgatórugója a fotózásunknak. Mivel a nyári napforduló időpontja mindjárt itt van, ami itt Svédországban egy óriási ünnep, gondoltuk, hogy miért ne lehetne hasonló a tematikánk.


Így hát kimentünk a természetbe és csináltam néhány képet a csodálatos virágkoszorújában és a nyári ruhájában.


Eredetileg egy nappal hamarabb lett volna a fotózás, de az időjárás kicsit kiszámíthatatlan volt. És bár az új időpont napján is zuhogott, mire kellett, abbahagyta és előbújt a nap és tette a dolgát.


Amúgy egy kávézóban/pékségben volt a találkozási pontunk, ahol mi mással kezdhettük volna, mint egy svéd fikával. Így az egész fotózást két részre tudnám osztani.


Helga szuper energikus és nagyon pozitív személyes, öröm volt vele és körülötte lenni.34 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page