top of page
  • Szerző képeandreamochnacsphot

Csenge & Janó I Engagement I Jegyesfotózás

Frissítve: 2023. júl. 5.

(HUN)


Csengével és Janóval a szeptemberi esküvőjükre készülünk. A nagy esküvői csomagom része a jegyes fotózás, melynek első felvonása most egy stúdiófotózás volt a The Frame stúdióban. Mindenképp jó, hogy van egy megelőző alkalom az esküvő előtt, ahol picit egymásra tudunk hangolódni a párral. Azt hiszem ez sikerült. Egy nagyon könnyed, nyitott és bolondos párral volt szerencsém találkozni. Alig volt dolgom.

Ment a nevetés és a hülyülés az elejétől a végéig. Iszonyatos összhangot sikerült itt is megélnem. Ezért is imádom a párfotózást.


Nem kérdés, hogy mennyire várom ezt az esküvőt. Biztos vagyok benne, hogy ott is hasonlóan hangulat lesz. De ne szaladjunk ennyire előre.


Lesz egy második felvonása a jegyesnek augusztus első hetében, ami kültéri fotózás lesz, szóval még jövök mókával és nevetéssel.


(ENG)


We are getting ready to the wedding of Csenge and Janó which will be in September this year. My bigger wedding photo package contains an engagement session and in this case the first act of it was in a The Frame photo studio in Budapest. I believe that meeting with the couple before the big day is a very good chance and opportunity to tune into each other and working together will not be a new thing to us. I think we managed it. This meeting was so easy, lightsome. They are open, funny and crazy. I hardly had anything to do.

They were laughing and joking from the very beginning till the end. I experienced a very strong harmony between these two. That is why I also love couple photography.


Not a question how badly I look forward this wedding. I am sure that we will have the same vibe and atmosphere there. But no rush.


We will have a second session for the engagement photoshoot in the beginning of August which will take place outside, so I will bring some more fun and joy.


24 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


bottom of page