top of page
  • Szerző képeandreamochnacsphot

Andi & Máté I Wedding I Esküvő

Frissítve: 2023. aug. 12.

(HUN)


Július 19-én kaptam egy e-mailt azzal a címmel, hogy "Érdeklődés - esküvői fotózás". Természetes, hogy nagyon megörültem, de amikor láttam a feladót, akkor lepődtem meg csak igazán... egy nagyon kedves középiskolai barátnőm írta. Megkért, hogy legyek én az esküvői fotósa. Ez a klasszikus "hell yes" pillanat volt. Nanáááá, hogy elvállalom.


Mondanom sem kell, hogy nem számoltam ennyi könnyel akkor még, mint ami ott aztán fotózás közben kitört belőlem.


Andinak és Máténak egy kisebb, családias esküvője volt, ami egyből nagyon kedves és meghitt is volt vidéken, Mezőtúron egy csodaszép helyen, a Hercegasszony Birtokon.


A kreatív fotózás részét (is) egyszerűen imádtam és egy nagyon felszabadult, nevetéssel teli session volt. Andi ruhája különleges volt és azt hiszem tudtunk hozzá és hozzájuk passzoló csavart is vinni az egész fotózásba.


(ENG)


On the 19th of July I received a new message to my e-mail address with the subject of "Inquiry about wedding photography". Of course I was happy about the request but then I realized who the sender was. It was a high school friend Andi and she asked me to be their wedding photographer. Hell yes! It was obvious to say to YES to them.


I have to tell that I had no idea back then that it would be a tearful day.


Andi and Máté had a smaller wedding surrounded by family which was very kind and intimate. It took place at Hercegasszony Birtok inn Mezőtúr on the countryside.


I loved the creative session (as well) which was simply graceful and joyful. Andi had a very unique dress and we could also add some nice flavor to the photoshoot to have some beautiful pictures for outcome.





Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page