top of page
  • Writer's pictureandreamochnacsphot

Mesi, Zsolti, Kata és Csongi I Family I Családi

Updated: Jul 30, 2023

(HUN)


Eddig nem fotóztam sok családot, de mindenképp ki szerettem volna próbálni, úgyhogy október utolsó napján bele csaptunk a lecsóba és egyből egy ikres családdal kezdtem, ahol Mesi és Zsolti cirkáló hadműveletét próbáltam lekövetni és közben megörökíteni néhány pillanatot a kis családi egységükről.


Az egyik szőke, a másik barna, az egyik jobbra, a másik balra. :D nagyjából így tudnám összefoglalni a fotózásunkat. Nem egy kép született, ahol lényegében olyan, mintha egy háromtagú családot fotóztam volna, mert egyikőjük mindig máshol volt és máshol fedezte fel a világot. De így van ez rendjén. Nagyon cukik voltak és hát íme a képek!


(ENG)


I haven't photographed many families so far, but I definitely wanted to try it, so on the last day of October we hit the road and I started right away with a twin family, where I tried to follow the cruising operation of Mesi and Zsolti and capture a few moments of their small family unit.


One is blonde, the other brunette, one to the right, the other to the left. :D That's pretty much how I could summarize our photo shoot. Sometimes I felt as if I photographed a family of three, because one of them was always somewhere else and discovered the world somewhere else. But that's okay. They were very cute and here are the pictures!
0 views0 comments

Comments


bottom of page