top of page
  • Writer's pictureandreamochnacsphot

Maresz & Gábor I Wedding I Esküvő

(HUN)

Október 22-én fotóztam Mareszt és Gàbort a nagy napjukon. Egy olyan helyen, amit egyszerűen azóta is emlegetek. Imádtuk a hangulatát és annyira passzolt hozzájuk is, hogy nem is választhattak volna jobb helyet.


Mareszt régebbről ismerem, a szülővárosomból, aztán egyszerre vártuk a babáinkat és ez hozott össze minket. Hol máshol? Hát a social median.

Ez volt lassan 2 éve, a pandémia vége fele és elmondhatjuk, hogy száz év után az esküvőjükön találkoztunk újra. :)


Maresz egy nagyon kreatív csaj, most Angliában él a másik felével, Gabóval, aki lovakkal foglalkozik. Határozott elképzelése volt az esküvőről és minden apró kis részletével meg is szervezte. Ahogy írtam, imádtam a helyet, A falusias és vidéki részletek magával ragadtak már ott a helyen is.


A képeken majd látszódni fog, hogy a major mellett közvetlen volt egy szélmalom. Valamint a lovak iránti szeretetüket is szerettük volna megörökíteni, így sikerült egy csodaszép lovat is találni, hogy teljes legyen a nap és a kép.


(ENG)

22nd October was the big day of Maresz and Gábor and I was the lucky one to catch the moments on this special day in a place that I’ve been mentioning ever since. I lived the atmosphere, it was rural and just a perfect match to them. They could not have chosen a better one.


I've known each other with Maresz from a long time ago, from my hometown, then we were expecting our babies at the same time and that's what brought us together again. Where else? Well, on social media.

It was almost 2 years ago, in the end of the pandemic, and we can say that after a hundred years we could finally meet again at their wedding. :)


Maresz is a very creative girl, now she lives in England with her other half, Gabo, who works with horses. She had a very specific idea of the wedding and organized it with every little detail. As I wrote, I loved the place. The rural and rustic details captivated me even there.


You will see in the pictures that there was a windmill right next to the place. We also wanted to capture their love for horses, so we managed to find a beautiful horse to make the day whole and also the picture. :)

0 views0 comments

Comments


bottom of page