top of page
  • Writer's pictureandreamochnacsphot

Blanka & Dani I Couple I Párfotózás

(HUN)


Ez a fotózás egy saját projektem. Többnyire amerikai fotósok inspiráltak ebben a fotózásban. Egy nagy álmom még mindig, hogy Colorado vagy Utah államban egy sivatagos, kicsit kietlen tájon fotózhassak, akár egy hasonló koncepciót.


Kicsit nekem a Bonnie és Clyde történetet idézi elő. De nem a bűnözői vonalra helyezném a hangsúlyt, hanem inkább a két ember, az egység kapcsolatában létező "mindenkor és mindennek felett" hangulatára.

De a történetükben benne van a "Hogyan tovább?" kérdése. Mind keressük az utunkat, illetve hezitálunk egy kereszteződésben. Ennek a helyzetnek a néhai fülledt súlya érdekel, illetve a pillanat némasága és melankóliája, mert válaszok nem mindig vannak.

De válaszok nem mindig kellenek. Minden együtt töltött pillanat és perc megadja azt a ki nem mondott lökést, ami visz előre a végtelenbe, talán a semmibe, talán a mindenbe. A végén kiderül, de talán nem is számít, csak az út a cél.


Nem kérdés, hogy a tökéletes párost találtam meg Blankában és Daniban. A tökéletes cinkostársak, mely élőben egyértelműen lejött és csak bízom benne, hogy ezt a képek is átadják.


Hozzá kell tennem, hogy egy tökéletes autót is sikerült találnom, a tökéletes pár mellé. :)


(ENG)


This photo session was my own project. I was always inspired by photographers from the US. One of my dreams is to have a (similar) photoshoot in Colorado or Utah state with the similar scene which is a little sandy and bleak.


It kind of reminds me of the story of Bonnie and Clyde. But I would not put the emphasis on the criminal line, but rather on the atmosphere of "at all times and above all else" feeling in the relationship of two people, of a unity.

But their story includes "How to proceed?" question. We are all looking for our way or we are hesitating at a crossroads. I am interested in the sultry weight of this situation, as well as the silence and melancholy of the moment, because there are not always answers.

But answers are not always needed. Every moment and minute spent together provides that unspoken push that takes us forward into infinity, maybe into nothingness, maybe into everything. It turns out in the end, but maybe it doesn't even matter, only the journey is the goal.


That's not even a question that I have found the perfect couple in Blanka and Dani. The perfect accomplices and partner in crime which clearly came across in live and I only hope that the pictures convey this.


I have to add that I also found the perfect car for this perfect couple.
0 views0 comments

Comments


bottom of page